Amber mix blokje

€ 4,50

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Product: Amber mix blokje de musthave uit Marokko!


Een amber mix blokje is een geur blokje uit Marokko. De Amber mix is een combinatie van verschillende geuren waaronder amber.


In Marokko worden de blokjes vaak gebruikt als solide parfum. Door het blokje over je huid te wrijven laat het een lekkere geur achter op de huid.


Het blokje kan je gewoon ergens neerleggen ter decoratie in een mooi schaaltje, of in de linnenkast. Het blokje geeft van zichzelf al geur af.


Neemt de geur van het amber blokje na verloop van tijd af ?Dan kan je er een laagje afschrapen zodat het blokje weer geur af gaat geven.


Het schraapsel kan je ook gebruiken. Je kan het (eventueel met wat water) in een geurbrandertje doen. Je kan het ook droog in de stofzuigzak doen, dan verspreidt de geur zich wanneer je aan het stofzuigen bent.


Een Amber mix blokje is ook een ideaal cadeautje met een leuk kaartje erbij en onze verpakking een feest om te krijgen of te geven.
Amber mix blokjes worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt en kunnen daardoor in afmeting en gewicht licht afwijken van elkaar.


Afmeting: ongeveer 5 x 4 x 2 cm en weegt ongeveer 25 gram.